BiteFight

BiteFight
Vampirler ve Kurtadamlar birbirlerine karşı yarışmaktadır..

Oyundaki gelişme aracı Altın'dır. Kişilik(karakter) puanı gelişmesi ise Deneyim arttırarak olur.

Kişilik puanı ve oyuncu Kademesi: Deneyim puanı kazandıkça dereceniz yükselir.. Deneyim puanı saldırı yaptıkça kazanılır.

Altın nasıl kazanılır. 1)Karşı türe savaş size altın getirir.(Elinizin boş dönecegi saldırılarda olabilir). 2)İnsan avına çıkmak size altın getiri. 3) Mezarlıkda çalışmak size altın getirir (Oyuncu derecesine göre sabit.)

Karakter özellikleri: Güç: Oyunda karşı türe savaşırken kullanılan en önemli özeeliklerdendir. Vuruş gücünüzü ve hasar puanınızı etkiler.(Rakibinizin Dayanıklılığı yüksek ise daha az hasar verirsiniz) Savunma: Rakibin saldırısını engelleme yada savuşturma yetisidir.. (Çevik rakip daha fazla vurabilir) Çeviklik: Rakibinize vuruş oranınızı arttırır (RAkibin savunması yüksek ise daha az vurursunuz) Dayanıklılık: Rakipten gelen vuruşun ne kadarını tolere edebileceginizi belirler( Rakibinizin gücü yüksek se size daha fazla hasar verecekdir) Beceri: Av ararken avı bulma becerinizin oranını yükseltmeye yarar.. Deneyim: Kişilik Puanınız ve dereceniz Yaşam Enerjisi: Sağlık Dereceniz

Yaşam Enerjisi ne işe yarar ?

Yaşam enerjiniz 25 puan altına düşerse saldırı yapamazsınız. 10 puanın altına düşerse ne kadar hasar vermiş olursanız olun saldırıyı kaybeden taraf olursunuz . Enerji hiçbir zaman 1 puanın altına inmez.(Yani oyuncunuz ölmez!)

Oyun hayat enerjinize her saat için 10 puan otomatik olarak hayat enerjisi ekler.

Savaşı kim kazanır?

Karşı rakibe daha fazla hasar vermiş taraf savaşı kazanır.

Ne kadar süre aralıkla saldırabilinir Premium hesap sahibi olmayan kullanıcılar avlanmalar arası 15 dakika beklerler. Premium hesap sahibi olan kullanıcılar avlanmalar arası 5 dakika beklerler. Bir oyuncuya tekrar saldırabilmek için en az 12 saat beklenmelidir.Ancak sizin saldırdığınız bir oyuncu enaz 60 dkk bekledikten sonra kendisi size saldırabilir.Aynı şekilde size saldırmış birisine 60 dakika sonra intikam almak için saldırabilirsiniz.